In contact met Rijschool Amsterdam
Rijschool Amsterdam op Facebook Rijschool Amsterdam op Twitter Rijschool Amsterdam op Instagram
Meer informatie? 020 4 11 66 88 020 4 11 66 88
Login op je account Meer RSA

Rijschool Amsterdam

De gezelligste rijschool

Uniek concept van Rijschool Amsterdam

Rijschool Amsterdam bestaat al sinds 2005 en staat voor pure kwaliteit en continue innovatie. Het is een jong en dynamisch bedrijf waarbij ouderwetse waarde en normen nog gelden. Zo zijn we te allen tijde op de hoogste van de nieuwste ontwikkelingen en bieden wij onze lessen op de modernste manier aan.

RSA heeft een uniek concept geïntroduceerd waarbij de student zelf bepaald wanneer hij of zij wilt lessen, wij zijn erachter gekomen dat dit aanzienlijk scheelt in het aantal lessen dat wordt afgenomen waarbij de kwaliteit wel omhoog gaat. Je bent dus niet meer onnodig lessen aan het afnemen en je komt op de moment wanneer het jou het beste uitkomt. De weg naar het examen wordt op deze manier een stuk eenvoudiger en plezieriger gemaakt.

De mogelijkheid om van instructeur te wisselen speelt hier ook een grote rol in mee, zo leer je ermee om te gaan hoe het is om naast iemand anders te rijden, maar het geeft je ook meer planning mogelijkheden. Door ons uniek vorderingssysteem kan elke instructeur precies zien wat je huidige niveau is en daarmee aan de slag gaan.

Het rijbewijs behalen is uniek en behaal je maar één keer in je leven en is daarom belangrijk dat het op een professionele, vakkundige maar vooral op plezierige manier te behalen!

Rijschool Amsterdam is een begrip in Amsterdam en omstreken wegens zijn jarenlange ervaring met het verzorgen van rijopleidingen voor zowel gevorderde als beginnende cursisten.

Wij zoeken mensen die uiteraard in het bezit zijn van de benodigde documenten voor het vak, maar daarnaast ook een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Een rij- instructeur bij Rijschool Amsterdam is bij voorkeur woonachtig in of rondom Amsterdam en verzorgt naast het geven van rijlessen ook intesten en begeleid rijbewijsbezitters met het terugvinden van de juiste rijprocedures. Daarnaast verzorgt een rij- instructeur de dagelijkse administratie m.b.t. de kilometerregistratie en de planning van cursisten. Van kandidaten wordt verwacht dat deze een groot probleemoplossend vermogen hebben, kunnen en willen meedenken en meewerken in het verbeteren van de dienstverlening van het bedrijf. Kwalitatief goed werk verrichten, gericht op een goed slagingspercentage, wordt van kandidaten verwacht. Ook als dit onconventionele methoden met zich meebrengt.

Een verzorgde uitstraling stellen wij op prijs en het hebben van meerdere instructeurs certificaten is een pré.

Een uitdagende en zelfstandige functie binnen een jong en groeiende gezonde organisatie met een prettige werksfeer. Salaris zal conform functie worden aangeboden. Goede secundaire voorwaarden. De functie is voor een fulltime werkweek op basis van loondienst.

Wij zoeken een rij-instructeur/trice (rijbewijs B en/of motor) welke voldoet aan de volgende eisen:

 • sociaal en communicatief vaardig
 • representatief
 • enthousiast
 • betrouwbaar
 • punctueel
 • geen 9 tot 5 mentaliteit
 • goede contactuele eigenschappen en een flinke dosis sociale vaardigheden
 • gevoel voor humor heeft

Als je interesse hebt voor deze functie, stuur dan je motivatiebrief en CV met foto naar: info@rsa.dev.idotmedia.nl

 • Marianne
  Marianne

  auto instructeur 2013

 • Aysel
  Aysel

  Auto instructeur Sinds 2012

 • David
  David

  Auto instructeur Sinds 1999

 • Moemen
  Moemen

  Auto, motor en bromfiets instructeur Sinds 2005 bij RSA

Waarom kiezen voor Rijschool Amsterdam?

 • Heldere communicatie

  Bij RSA kan je te allen tijde uitstekende service en een heldere communicatie verwachten. Ons team van professionele en vakkundige instructeurs hebben als enige doel jou de weg naar het rijbewijs met zekerheid en plezier te verzorgen.

 • Regel het zelf online

  Plan 24/7 al je lessen zelfstandig in tot 40 dagen vooruit! Indien er wat tussen komt kan je de les gemakkelijk annuleren. Werk op deze manier gericht naar je examen toe zodat je niet onnodig aan het lessen bent.

 • Geen verassingen achteraf

  Je kan online per les, strippenkaart of uit je pakket betalen. Betaal gemakkelijk met iDEAL. Ben je geslaagd en heb je nog rijlessen over, dan krijg je deze gewoon terug gestort! RSA rekent geen administratiekosten, inschrijfgeld, voertuigenhuur, kledinghuur of andere onzin!

 • Centraal in het Examengebied

  Rijschool Amsterdam ligt in het hartje van het examen gebied op deze manier zijn we nooit onnodig tijd kwijt aan het brengen en ophalen van studenten. Daarnaast krijg je de volledige 110 minuten lestijd ook echt rijles, en rij je niet onnodig van A naar B. Bij RSA kan je gratis parkeren!

Vragen?

Twijfel niet en stel je vraag aan het team van RSA.

Bel 020 4 11 66 88 Nu bereikbaar (tot Gesloten (telefonisch bereikbaar))
Mail met RSA Altijd bereikbaar

Rijschool Amsterdam

Burgemeester Rendorpstraat 11 - 15
1064 EL, Amsterdam (Nederland)

T020 4 11 66 88
F020 4 11 99 19
Einfo@rsa.dev.idotmedia.nl
 • Zondag - maandag Gesloten
 • Dinsdag t/m zaterdag 08:30 - 18:00
 • Maandag t/m vrijdag 07:05 - 20:55
 • Zaterdag 08:55 - 16:45